MyHummy knuffelbeer

MyHummyfy knuffelbeer

MyHummy knuffelbeer is een innovatieve knuffel die je kindje helpt om rustig te worden en in slaap te vallen. Dat klinkt natuurlijk helemaal geweldig als je net een kindje hebt gekregen. Dus toen wij het aanbod kregen om deze nieuwe knuffelbeer te mogen testen sloegen wij dit aanbod natuurlijk niet af. Wij waren dan ook benieuwd naar de werking van MyHummy knuffelbeer bij onze zoon. Ik werd al erg enthousiast bij het uitpakken van de knuffel, want hij was erg leuk verpakt! Ook leuk om te geven als kraamcadeautje.

Verpakking MyHummy knuffelbeer

Baby in de buik

Als de baby nog bij de moeder in haar buik zit is het niet gewend aan stilte. Het kindje hoort de geluiden van buitenaf, de stem van de moeder, omgevingsgeluid, maar ook geluiden in de buik van de moeder zoals het gerommel van de darmen en het kloppen van haar hart. Als je baby eenmaal geboren is en hij/zij moet slapen op een stille kamer kan het best zijn dat het hier moeite mee heeft. Het was nu eenmaal al weken gewend aan geluid.

Werking MyHummy knuffelbeer

Hoe werkt de MyHummy knuffelbeer?

In het hoofd van de knuffelbeer zit een zakje met een geluidsdoosje. Dit zit veilig afgesloten met een rits. Het apparaatje kan 5 verschillende geluiden maken namelijk:

  • kloppend hart
  • haardroger
  • stofzuiger
  • regen
  • branding van de zee

Je kunt één van deze geluiden uitkiezen en aanzetten voor je baby. Doordat het hele constante geluiden zijn, helpt het je baby rustig te worden en gemakkelijker in slaap te vallen. De geluiden zullen hem herinneren aan de tijd in de baarmoeder en dat geeft hen een vertrouwd gevoel. Het geluidsdoosje kan eenvoudig aan en uit gezet worden (zonder dat het geluidsdoosje uit de knuffelbeer moet worden), maar gaat ook automatisch uit na 60 minuten. Als je het geluidsdoosje uit de MyHummy knuffelbeer haalt dan kan de knuffel gewassen worden op 40 graden.

Onze ervaring met MyHummy knuffelbeer

We hebben deze knuffel een tijdje getest en we zijn positief verrast. Het is niet zo dat je deze knuffel aanzet en je kindje meteen als een roosje in slaap valt, maar we hebben wel gemerkt dat MyHummy knuffelbeer onze zoon soms net dat laatste zetje kan geven om in slaap te vallen. Onze zoon heeft overdag niet zoveel moeite om in slaap te vallen, want dan is er eigenlijk altijd wel geluid. Hij heeft een lange tijd in zijn wieg in de woonkamer geslapen. Hierdoor was hij dus gewend aan omgevingsgeluid. Na een aantal weken hebben we hem ‘s nachts in zijn ledikantje op zijn kamer gelegd. Als hij dan onrustig was heb ik de knuffelbeer aangezet en meestal werd hij dan na een tijdje rustig en viel hij in slaap. Nu slaapt hij meestal in zijn ledikantje en soms valt hij ook wel eens in de box in slaap. Vooral ‘s avonds kan hij nog wel eens onrustig zijn en zijn slaap niet vatten. MyHummy knuffelbeer is dan regelmatig een handig hulpmiddel om hem toch in slaap te krijgen. Het enige ‘nadeel’ vind ik dat de knuffel pas uitgaat na een uur. Dit had voor mij ook wel een half uur mogen zijn, ter besparing van de batterijen. Verder vinden wij hem ontzettend leuk en handig! De knuffel is handgemaakt/genaaid, verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen en te koop bij boxenland.nl vanaf €39,00.

MyHummy knuffelbeer Kyan

Hij is hier echt in slaap gevallen door MyHummy knuffelbeer

Boxenland

Wij maakten een paar jaar geleden voor het eerst kennis met Boxenland, omdat wij toen een playpen nodig hadden. Deze gebruik ik op dit moment niet meer in zijn geheel, omdat we nu een duobox in de woonkamer hebben staan. Maar de speelmatten en een deel van playpen gebruik ik nog wel met veel plezier. Boxenland heeft regelmatig weer nieuwe producten op hun website staan en zo ook de whiteboard vloertegel 60 x 60 cm. Deze kan worden gebruikt in combinatie met onze speelmat. Onze dochter gebruikt de vloertegel niet alleen op de vloer, maar hij kan ook heel handig aan tafel worden gebruikt. Dit is op dit moment wat handiger voor ons, omdat de speelmat momenteel vooral wordt gebruikt door de jongere kinderen. Deze whiteboard vloertegel raad ik vooral aan voor kinderen vanaf 3 jaar, vanwege het gebruik van de whiteboard stiften. Je moet ze goed vast kunnen houden en ook zeker weten dat je kind deze stiften alleen op de tegel gebruikt en niet op de tafel, de vloer en de muren ;). Onze dochter vindt het geweldig om erop te tekenen, maar ook het oefenen van de pengreep en het schrijven van letters en getallen vindt ze super leuk! Verkrijgbaar via Boxenland voor €18,95. Stiften niet inbegrepen, maar te koop bij onder andere Ikea en Action.

Whiteboard tegel Boxenland

Heb jij wel eens gehoord van deze MyHummy knuffelbeer? Wat vind je van deze whiteboard vloertegel van Boxenland?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Boxenland

1 Reactie op MyHummy knuffelbeer

  1. Fijn dat deze beer inderdaad werkt. Ik vind het een mooi idee.
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge