Dyson Supersonic haardroger (review)

Jullie weten inmiddels wel dat wij fan zijn van Dyson producten en met Moederdag in het vooruitzicht, wilde ik graag een prachtig product van hun uitlichten. Deze is namelijk speciaal bedoeld voor vrouwen, want Dyson heeft naast huishoudelijke producten namelijk ook een haardroger ontwikkeld. Haardrogers kunnen namelijk groot en onhandig zijn. De hete lucht kan je haar beschadigen en als je pech hebt, dan kan je haar zelfs vast komen te zitten in het filter. Daarom hebben de ingenieurs bij Dyson de haardroger herontworpen en ik kan je vertellen, hij is prachtig geworden!

Dyson Supersonic haardroger

Wat maakt de Dyson Supersonic haardroger zo bijzonder?

Dyson heeft 50 miljoen pond geïnvesteerd in de ontwikkeling van de Dyson Supersonic haardroger. Ze hebben het product meer dan 4 jaar lang getest op verschillende soorten haar, dus dat maakt de verwachting ook best hoog.

Dyson Supersonic haardroger

De inhoud van de doos

Dyson Digitale motor

Dyson staat bekend om zijn krachtige motoren. Deze haardroger heeft een digitale motor V9 die tot 8 keer sneller is dan de motor van andere haardrogers maar hij is maar half zo zwaar. Normaal gesproken zit de motor van een haardroger in de kop en dat zorg ervoor dat deze na een tijdje best zwaar wordt om boven je hoofd te houden. Aangezien de Dyson Digitale motor zo klein is, zit de motor bij de Dyson Supersonic haardroger in de handgreep waardoor hij heel prettig in de hand ligt.

Helpt de natuurlijke glans van het haar te beschermen

Ik denk dat de meeste vrouwen wel kunnen beamen dat tijdens het drogen van je haar, de haardroger heel erg warm kan worden. Als je deze te dicht bij je haar houdt dan kan dit zeker hittebeschadiging aan je haar veroorzaken. De Dyson Supersonic heeft een intelligente warmtecontrole die ervoor zorgt dat het haar niet kan worden blootgesteld aan hele hoge temperaturen.

Snel en gericht

Wie een beetje bekend is met de producten van Dyson herkend het gat middenin, net zoals de ventilatoren en luchtreinigers van Dyson. De Air Multiplier™ technologie zorgt ervoor dat er 3 keer zoveel lucht wordt uitgeblazen dan dat er wordt aangezogen. Hierdoor kun je heel snel en effectief je haar drogen en stylen.

Geluid

De Dyson Supersonic haardroger is verrassend stiller. Dit betekent niet dat hij geen geluid maakt tijdens het drogen, maar hij maakt beduidend minder geluid dan een normale haardroger. Doordat er gebruik is gemaakt van een motorschroef met 13 bladen in plaats van 11, maakt deze een geluid op een frequentie die niet hoorbaar is voor het menselijk oor, vandaar de naam Dyson Supersonic.

Instellingen en accessoires

Je hoeft de handleiding eigenlijk niet te lezen om te kunnen weten wat je met deze haardroger kunt, want de knopjes spreken voor zich. Aan de linkerkant kun je de kracht van de luchtstroom instellen in 3 standen. Aan de rechterkant kun je de warmte van de haardroger instellen in 3 standen. Ook kun je gebruik maken van de koude luchtstand.

Dyson Supersonic haardroger

Bijgeleverd zijn de 3 verschillende opzetstukken:

  • Het opzetstuk voor glad haar: zorgt voor een brede, gladde luchtstroom, waardoor je je haar tegelijkertijd kan stylen en drogen.
Dyson Supersonic haardroger

Opzetstuk voor glad haar

  • De Dyson diffuser: werd ontworpen om elk krul gelijkmatig te drogen. Het simuleert het natuurlijke drogen en helpt om pluis te voorkomen, voor mooie gedefinieerde krullen.
Dyson Supersonic haardrooger

Diffuser

  • Styling concentrator: richt de luchtstroom precies waar je hem nodig hebt. Hierdoor kun je je haar deel voor deel in model brengen.
Dyson Supersonic haardroger

Styling concentrator

De opzetstukken worden niet warm tijdens het drogen. Dankzij Heat Shield technologie wordt de warme lucht omgeven door een laag koude lucht waardoor het oppervlak van het accessoire koel blijft. Elk opzetstuk is magnetisch en dus makkelijk te verwijderen of op te klikken.

Dyson Supersonic haardroger

Hoe bevalt de Dyson Supersonic haardroger?

Onze dochter en ik hebben met veel plezier deze haardroger mogen testen, want wij zijn er tot dusver erg tevreden over. Hij doet eigenlijk alles wat hij ook zegt te doen.

Dyson Supersonic haardroger

Mijn haarroutine en stylingsproducten

Ons haar is echt veel sneller droog. Hij droogt veel effectiever. Je haar waait niet alle kanten op, maar wordt echt krachtig droog geblazen. Hij is echt veel stiller en daar is onze dochter vooral erg blij mee! Ons haar wordt niet meer pluizig na het drogen en behoud zijn glans. De haardroger ligt inderdaad gemakkelijk in de hand. We gebruiken hem op de laatste stand met de warmte en de laagste stand met de luchtstroom, eigenlijk omdat dit voor ons al voldoende is. Ik gebruik alle opzetstukken voor mijn haarroutine, maar de diffuser maakt mijn kapsel helemaal top! De accessoires zijn erg gemakkelijk te gebruiken en te verwisselen. Als laatste zijn we super tevreden met onze kapsels als we klaar zijn, want het zit gewoon goed en het blijf ook goed zitten!

Haar

Nadeel?

Het enige ‘nadeel’ dat ik kan noemen is het prijskaartje, want hij is onder andere verkrijgbaar op de website van Dyson voor €399,-. Dit is best een hoop geld voor een haardroger. Als je de haardroger bijvoorbeeld kunt delen met je dochter(s) is het misschien het overwegen waard… En anders misschien iets langer sparen als je haar je heilig is.

Moederdagtip

Mocht je je moeder/vrouw/oma willen verrassen met deze geweldige haardroger dan heeft Dyson nu de Moederdag Limited Edition. Hierbij krijg je de fuchsia/grijze haardroger samen met een roze opbergdoos voor €399,-. Vandaag besteld, de volgende dag in huis.

Dyson Supersonic haardroger

Moederdag Limited Edition

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dyson

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge