Bioscoopfilm: Brandweerman Sam – Ufo Alarm

Brandweerman Sam Ufo Alarm

Vanaf vandaag draait er een nieuwe film van Brandweerman Sam in de bioscoop. Ik was de afgelopen jaren nog niet zo bekend met Brandweerman Sam. Maar sinds we een zoon hebben die gek is op brandweerauto’s, kunnen we Brandweerman Sam niet meer wegdenken. Ook onze dochter kijkt geboeid naar deze leuke serie en het is af en toe zelfs leerzaam. Ik vertel je vandaag alles over de nieuwste bioscoopfilm Ufo Alarm en ik heb een leuke winactie!

Waar gaat deze film over?

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

Wat vinden wij van Brandweerman Sam – Ufo Alarm?

Het is een leuke film die zeker onze dochter van 5 jaar goed geboeid kon houden. De film duurt 60 minuten en dat is voor kinderen goed vol te houden. Het onderwerp Ufo’s roept mysterie op en dat viel hier goed in de smaak. Je blijft nieuwsgierig naar wat de Ufo komt doen en wie het geheimzinnige wezen is. De film is niet te spannend en geschikt voor alle leeftijden, dus een echte familiefilm. Erg leuk om deze vakantie naartoe te gaan als bijvoorbeeld het weer wat minder is. Voor wie fan is van Brandweerman Sam is het zeker een aanrader!

Winactie!

Voor alle fans van Brandweerman Sam heb ik een leuke winactie! Ik mag namelijk 2x een leuk pakket van Brandweerman Sam weggeven, bestaande uit een DVD: Brandweerman Sam – Redding in de bergen en een boekje: Brandweerman Sam – De held van Piekepolder!

Hoe kun je kans maken op deze leuke prijs? Dat is heel simpel:

 1. Laat in je reactie hieronder weten voor wie je meedoet en waarom.
 2. Reageer met een geldig mailadres (niet zichtbaar voor anderen), zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.
 3. Like deze actie op Twitter en volg en retweet!

Disclaimer: deze winactie duurt tot en met woensdag 8 augustus 23.59 uur. Je kunt alleen kans maken op de prijs als je hebt voldaan aan de bovenstaande voorwaarden. De winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail. Je hebt 48 uur om te reageren op de mail, want anders gaat de prijs naar iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Edit: Deze winactie is beëindigd. De winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen.

5 Reacties op Bioscoopfilm: Brandweerman Sam – Ufo Alarm

 1. ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva 😀

 2. Mijn zoontje vind Brandweer Sam erg leuk Hij wordt zeker blij van deze dvd en het boekje Kunnen we in de vakantie samen kijken en voorlezen

 3. Ik doe mee voor mijn zoontje Tobias, een supergrote fan van Brandweerman Sam

 4. Jaaaaa heel graag voor onze zoon dex! Hij is helemaal gek van brandweerman Sam!

 5. Volgens mij heb ik al je stappen doorlopen 😉
  Maar ik doe graag mee voor mijn beide kinderen Elin en Joas, omdat ze beiden dol zijn op de films van brandweerman Sam!
  [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge