Handigheidjes van Handyman

Speelgoed dat niet meer werkt door de batterijen die op zijn, lampjes die stuk zijn, apparaten waar een onderdeel van vervangen moet worden… Dat komt jullie vast wel bekend voor. Het zijn van die kleine klusjes die gedaan moeten worden. Maar waar haal je dan het juiste onderdeel vandaan? Wij kunnen hiervoor vaak slagen bij de Handyman. Een winkel waar je vast wel eens van gehoord hebt, maar wat hebben ze hier nu allemaal? Om eerlijk te zijn wist ik dit ook niet precies, maar ik ben er inmiddels helemaal van op de hoogte.

Wat is de Handyman?

Logo HandymanDe Handyman is echt een winkel voor handigheidjes in huis. Ze verkopen er hoofdzakelijk:

  • Onderdelen voor stofzuigers
  • Onderdelen voor huishoudelijke en keuken apparaten
  • Cartridges en toners
  • Accessoires voor de computer
  • Kabels, voor computers, laptoppen, gsm’s etc.
  • Onderdelen en accessoires voor de auto en de fiets
  • Lampen
  • Batterijen

Wat heb ik er gevonden?

In samenwerking met de Handyman heb ik er een aantal handigheidjes voor ons huishouden kunnen vinden:

Draadloze deurbel

Als eerste een draadloze deurbel. Wij hebben nu namelijk een hele harde deurbel die het meest gebruikt wordt door pakketbezorgers. Doordat ik bijna altijd thuis ben door mijn werk als gastouder weten de meeste postbezorgers dit ook. Het komt dus wel eens voor dat er buren zijn die pakketjes bestellen, maar niet thuis zijn als het wordt bezorgd. Nu vind ik het geen probleem om deze pakketjes aan te nemen (mits ze deze ook zo snel mogelijk op komen halen), maar ik vind het wel een probleem als de kinderen wakker worden van de pakketbezorger die aanbelt. Ik heb hierdoor bijna altijd een briefje op de deur hangen, maar een draadloze deurbel leek mij een veel betere oplossing. Je kunt hem overal in huis neerzetten en als het lekker weer is kunnen we hem buiten zetten zodat we hem ook daar horen. Een simpele, maar handige oplossing!

Handyman

Draadloze deurbel

Brother Labelprinter

Als tweede een Brother Labelprinter. We zijn op dit moment druk bezig om klusjes in huis aan te pakken. Onze jongste is geen baby meer, dus er kunnen steeds meer spullen weg. Onze zolder staat veel te vol en het is hard nodig dat er wat meer order komt in al onze spullen. De komende weken willen we daarom alles gaan opruimen, uitzoeken en ordenen. Een labelprinter kan ik hierbij goed gebruiken. Als we alles in dozen of mappen stoppen is het erg handig om er meteen op te zetten wat erin zit, zodat het later gemakkelijk terug te vinden is. Ook het merken van spullen of speelgoed van kinderen is erg handig.

Handyman

Labelprinter

Dresco voorlamp

Als derde een voorlicht voor op de fiets. Ik had jullie al wel eens verteld dat ik een bakfiets heb. Alleen merkte ik dat mijn voorlicht soms niet goed werkt. Ook de koplamp van de fiets van onze dochter werkt niet, dus vond ik het erg handig om in ieder geval een nieuw voorlicht in huis te hebben. Goede fietsverlichting vind ik erg belangrijk, want in het verkeer staat veiligheid bij ons op de eerste plaats!

Handyman

Voorlicht

Hetty de speelgoedstofzuiger

Henry & Hetty zijn speelgoedstofzuigers van het merk Numatic die je vast wel eens gezien hebt. Deze stofzuigers met gezichtjes zijn nu ook verkrijgbaar in een kleine versie, speciaal gemaakt voor kinderen. Zo kan je zoon of dochter ook meehelpen met stofzuigen. De stofzuiger is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en werkt op 4 grote batterijen. In de stofzuiger zitten ook nog een stoffer en blik.

Handyman

Hetty de stofzuiger

Mijn dochter mocht deze leuke stofzuiger testen. Hij ziet er erg leuk uit en werkt echt. Wij ondervonden er wel twee ‘nadelen’ aan. De stofzuigerslang zit niet goed vast aan de stofzuiger. Deze trek je dus iedere keer los. We zijn hiermee naar de Handyman zelf geweest en die adviseerde ons om deze vast te lijmen. Dat probleem is dus snel opgelost. Alleen onze dochter is voor haar leeftijd erg groot. Als zij wil ‘stofzuigen’ moet ze op haar knieën gaan zitten, omdat de slang anders veel te kort is. Hij is dus leuk voor kleine kinderen, maar als ze wat groter worden kunnen ze er niet goed mee uit voeten. Dat is erg jammer, want het veroorzaakt dan rugklachten. Ik zou deze stofzuiger dan adviseren voor kinderen vanaf 2 tot ongeveer 5 jaar, afhankelijk van de lengte van het kind. Voor kinderen die wat kleiner zijn is het zeker leuk speelgoed.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Handyman

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge