Lalaloopsy Verrassingspotje + nieuwtje!

Lalaloopsy Verrassingspotje

Sinds onze dochter een broertje heeft gekregen, is ze poppen ook steeds leuker gaan vinden. Het was eerder nooit zo’n ‘poppenmeisje’, maar nu vindt ze het wel steeds leuker om te ‘moederen’. In de weken nadat haar broertje er net was, kreeg zij natuurlijk wat minder aandacht dan dat ze gewend was. We hebben haar toen een cadeautje gegeven dat best toepasselijk was bij de nieuwe situatie. We gaven haar Lalaloopsy Verrassingspotje. Wil je weten wat zij ervan vond?

Lalaloopsy Verrassingspotje

De inhoud

Lalaloopsy Verrassingspotje zit in een doos waarbij je meteen kunt zien wat er allemaal bij zit. De pop zit namelijk met de volgende dingen in een verpakking:

  • 3 verschillende kleuren babyvoeding
  • potje
  • kommetje en lepeltje

Zorg er wel voor dat je de pop samen met je kind uit de verpakking haalt, want ze zit heel stevig vast en er zit een boel verpakkingsmateriaal rondom de pop dat niet geschikt is voor kleine kinderen.

Lalaloopsy Verrassingspotje

Lalaloopsy Verrassingspotje

Het Lalaloopsy Verrassingspotje is de jongste en misschien wel de grappigste telg uit de familie. Geef haar babyvoeding te eten tot ze vol zit en plaats haar daarna op het potje. Wanneer ze klaar is ligt er een mooi gekleurd vormpje in het potje! Iedere keer poept ze een nieuwe vormpje in verschillende kleuren.

Lalaloopsy is een schattige baby. Ze heeft haar mond open, zodat je haar eten kan geven. Als ze klaar is met eten kun je haar speentje erin stoppen. Er zitten drie potjes gekleurd zand bij die babyvoeding voor moeten stellen. Dit maakt Lalaloopsy Verrassingspotje dan ook pas geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ik zal je straks uitleggen waarom. Je kunt wat eten in haar kometje doen en dan met het lepeltje een hapje in haar mond doen. Draai daarna aan het bloemetje op haar buik (zie foto links midden) en zet haar dan op het potje. Door haar op het potje te zetten druk je vanzelf een knopje in waardoor er een vormpje in het potje zal vallen. Til Lalaloopsy op en je hebt een prachtig figuurtje. Je kunt vier verschillende vormen kiezen door de achterkant van Lalaloopsy steeds een kwart te draaien (zie foto rechts midden).
Lalaloopsy Verrassingspotje

Wat vinden wij van Lalaloopsy Verrassingspotje?

Onze dochter vindt Lalaloopsy erg leuk. Het is geen zachte knuffelpop, maar wel een pop waar je leuk mee kan spelen. Ze kan haar eten geven en op het potje zetten. Het sluit ook goed aan bij haar belevingswereld, omdat ze rond de geboorte van onze zoon zindelijk is geworden en plassen op het potje was toen heel actueel voor haar.
Op zich werkt het eten geven/vormpjes maken goed, maar dit moet je wel met beleid doen. Hier bleek onze dochter helaas nog te jong voor te zijn. Toen ze namelijk zelf even met Lalaloopsy aan het spelen was heeft ze er veel te veel eten (zand) in gedaan. Hierdoor zat Lalaloopsy helemaal verstopt en moest ik hem met een schroevendraaier openmaken om alles eruit te halen. Ik heb hem uiteindelijk wel weer schoon gekregen, maar ze kan hierdoor alleen maar met het eten spelen onder toezicht. Ook het draaien aan de bloemetjes-knop op haar buik is te zwaar voor haar. Dit moet je met best veel kracht doen. Hierdoor vindt ik Lalaloopsy Verrassingpotje beter geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Dan kunnen ze waarschijnlijk beter omgaan met het eten en leuker spelen met Lalaloopsy Verrassingspotje.
Onze dochter en de opvangkindjes spelen nu wel leuk met Lalaloopsy, alleen dan zonder het eten. Mocht je deze pop aan je kind willen geven, dan raad ik aan eerst wel even te kijken of ze er zelf goed mee om kan gaan, want anders zit hij zo verstopt en dat zou zonde zijn. Lalaloopsy Verrassingspotje is onder andere verkrijgbaar bij bol.com voor €29,95.
Lalaloopsy Verrassingspotje eten geven

Nieuwtje: Lalaloopsy Mini’s

Voor de fans van Lalaloopsy zijn er dit voorjaar nu ook de Mini Lalaloopsy´s. Zij spelen dit voorjaar in op de veelbesproken fashion trend ‘mix and match’. Niet een gemakkelijke trend, maar wie het onder de knie heeft, steelt de show! Nieuw zijn de verwisselbare kledingstukken, accessoires en kapsels.

Mini Lalaloopsy Style N Swap Doll

Iedere set komt met meer dan tien accessoires. Elk karakter heeft een eigen verhaal en kledingstijl. De Mini Lalaloopsy´s zijn uitgevoerd in handig meeneemformaat, er valt genoeg te stylen voor het hele mode seizoen.

Mini Lalaloopsy

Natuurlijk willen de Lalaloopsy’s hun stijlen ook aan elkaar laten zien. Het liefst doen ze dit in de bijpassende Beauty Salon. Daar showen ze aan elkaar hun nieuwe kleding en ruilen ze van jurkjes. Het salon is van alle gemakken voorzien die een popje zich kan wensen, biedt ruimte om accessoires op te bergen en netjes mee te nemen.

Mini Lalaloopsy Style N Swap Playset Salon

Hebben jullie ervaring met Lalaloopsy? Zo ja, wat is jullie favoriet?

Dit artikel is tot stand door middel van een samenwerking

1 Reactie op Lalaloopsy Verrassingspotje + nieuwtje!

  1. Ik vind het een erg aansprekend popje! En leuk dat er zoveel varianten in zijn.
    [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge