Samenwerking tussen Cybex & Marcel Wanders

Cybex highchair Marcel Wanders thumbnail

Het mobiliteitsmerk Cybex, bekend van onder andere autostoeltjes, kinderwagens en buikdragers, is een verrassende samenwerking aan gegaan met designer Marcel Wanders, ook wel de ‘Lady Gaga van de design’ genoemd. Ik was hierdoor positief verrast, omdat deze samenwerking een aantal bijzondere producten heeft opgeleverd. Doorgaans zijn de meeste meubels voor baby’s en kinderen niet mooi en matchen ze al helemaal niet bij je interieur. Maar wat zou het fijn zijn als je gemak voor je kind kunt combineren met design. Een combinatie die ik niet snel bedacht zou hebben en juist daarom graag met jullie wil delen. Voor het eerst brengt Cybex hun producten in verbinding met de wereld van interieur. Zo is er de lancering van meubels en een lijn met kleurrijke accessoires. De samenwerking tussen Cybex en Marcel Wanders heeft de naam: ‘The Parents Collection’.

Highchair

De comfortabele houten kinderstoel valt op door het combineren van kleurrijke accenten met een chique uitstraling. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kinderstoel met duurzame zitting niet misstaat aan de eettafel en toch herkenbaar is voor kinderen. De ‘Parents Collection’ is verfijnd en speels. Aan de veiligheid is natuurlijk ook gedacht, zo is er een safety bar die er voor zorgt dat je kind niet van de stoel kan vallen.

Cybex highchair Marcel Wanders 2

Hausschwein

Met dit huisvarkentje kun je jouw kind uitdagen zijn verbeelding te gebruiken. Naast een opbergmeubel kan je kind er ook nog mee spelen. Zo zijn de oren zo vormgegeven dat deze ook als handvatten kunnen dienen. De neus van het varken is een deksel en wanneer je deze eraf haalt kun je het gebruiken om er speelgoed in op te bergen. Het varken is van stevig plastic en voorzien van bekleding met een patroon ter plaatse van de romp. Met dit hausschwein kun je spelenderwijs je kind laten opruimen als het bijvoorbeeld bijna bedtijd is.

Cybex hausschwein Marcel Wanders

Rocker

Geniet van de rust wanneer je jouw kind in deze rocker legt. Deze remake van de wipstoel met stalen en houten frame is opvallend goed geslaagd. De wipstoel is stijlvol ontworpen met ook de nodige aandacht voor comfort. Met weinig moeite zal je kind snel naar dromenland vertrekken als het door de schommelende bewegingen in slaap wordt gewiegd. Ook hier is weer rekening gehouden met de veiligheid, want de wipstoel is voorzien van een zacht harnas zodat je kind niet uit de stoel kan vallen.

Cybex rocker Marcel Wanders

Bouncer

Naast de rocker kan je kind ook rust vinden in de bouncer. Bij de bouncer bestaat het frame uit hout en een voorgevormd plastic zitje. Door het bewegen van je kind veert de bouncer met langzame en ritmische bewegingen mee. Het zitje en het zachte harnas zorgen ervoor dat je kind veilig en comfortabel zit tijdens de bewegingen die hij maakt.

Cybex bouncer Marcel Wanders

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten over deze nieuwe lijn van Cybex? Lees dan hier verder.

Wat vind jij van deze nieuwe collectie van Cybex en Marcel Wanders?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge