Het perfecte cadeau: By LouLou handtas

Sinds ik moeder ben denk ik eigenlijk te weinig aan mezelf. Als ik ga winkelen, dan kom ik vaak thuis met nieuwe spullen voor de kinderen. Maar nu met Moederdag in het vooruitzicht is het ook wel eens fijn om te bedenken wat ik zelf graag zou willen hebben. Hier hoefde ik deze keer niet zo lang over na te denken, want mijn handtas was aan vervanging toe. Nu moet ik ook eerlijk zeggen dat ik sinds de geboorte van onze dochter niet zoveel tijd heb besteed aan het zoeken van een mooie handtas. Dit komt vooral door het feit dat je met kinderen niet rustig kunt shoppen. Het zoeken naar een nieuwe handtas was er daarom nog niet van gekomen. Tijdens het surfen op het internet kwam ik per toeval de online tassenwinkel Duifhuizen tegen. Hier hebben ze een groot aanbod van tassen en koffers, dus eigenlijk voor ieder wel wat wils. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een By LouLou handtas uitzoeken om te reviewen. Ik ga je vertellen waarom ik dit een geweldige handtas vind.

By LouLou handtas, Duifhuizen

Waar moet een handtas in mijn ogen aan voldoen?

Als ik op zoek ga naar een nieuwe handtas heb ik een aantal wensen in mijn hoofd. Het handige van online shoppen is dat je door middel van selectie een tas kunt vinden die aan die eisen voldoet. Je kunt bij Duifhuizen zoeken op prijs, kleur, type, materiaal, grootte etc. Voor mij moet een goede handtas vooral ook praktisch zijn. Hij kan er nog zo mooi uit zien, maar als ik al mijn spulletjes in hetzelfde vak moet stoppen, kan ik onmogelijk snel en geordend iets terug vinden. Als een tas meerdere vakjes met ritsen heeft, dan kun je je spullen ook gemakkelijk ordenen. Ik vind het mooi als een handtas van leer is. Dit geeft een handtas meteen een stijlvolle uitstraling en het is degelijk materiaal. Een lederen handtas zal in mijn beleving niet zo snel kapot gaan, als een stoffen handtas. De handtas moet ook een redelijk formaat hebben, niet te groot, maar zeker niet te klein. Aangezien ik nooit onvoorbereid op pad ga, zit mijn handtas vaak vol. Hierdoor moet mijn handtas dus ook voldoende ruimte hebben. Als laatste vind ik het fijn als een handtas op meerdere manieren te dragen is. Als moeder van twee kinderen kom je namelijk vaak handen tekort. De ene keer is het handig om je handtas in je hand te dragen, maar als je bijvoorbeeld achter de kinderwagen moet lopen is het fijn als je handtas om je schouder gedragen kan worden.

By LouLou handtas, gebruik

By LouLou handtas

Voor deze review koos ik het merk By LouLou. By LouLou heeft een groot assortiment portemonnees en tassen van hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. Ik koos het model Sahara in de kleur Navy (blauw). Deze tas heeft meerdere grote opbergvakken, dus dat sprak mij meteen aan. Ook zit er een speciaal opbergvak voor een tablet in deze tas. Echt ideaal, want als ik als blogger op pad ga dan kan ik in de trein op mijn tablet werken en als ik als moeder op pad ben dan kan de tablet veilig meenemen voor onze dochter. Verder is deze By LouLou handtas voorzien van:

 • Voorvak met ritssluiting
 • Hoofdvak met ritssluiting
 • Tussenschot met ritssluiting
 • Ritsvakje
 • Tabletvak
 • Twee pennenlussen
 • Twee insteekvakken
 • Achtervak met ritssluiting
 • Afneembare verstelbare schouderband
 • Spiegeltje
 • Stofzak om de tas in op te bergen

By LouLou handtas, collage, Duifhuizen

De afmeting van deze handtas is: 42 x 16 x 29 cm (bxdxh). Deze By LouLou handtas Sahara is ook verkrijgbaar in de kleuren Grey en Cognac voor €199,95 bij Duifhuizen.

Het merk By LouLou

Het merk By LouLou is een Nederlands merk dat eind 2010 is opgericht door Floor van de Water. Haar eerste ontwerp was de SLB. De Smart Little Bag, een portemonnee met een afneembaar polsbandje dat je ook kunt gebruiken als clutch. In deze clutch is ruimte voor je smartphone en een spiegeltje, zodat je eigenlijk alles bij de hand hebt. By LouLou is geïnspireerd op de sfeer van Parijs uit de jaren ’50. Dit kun je zien aan de Eifeltoren en het muntje dat aan iedere tas hangt, maar ook aan de voering van de tas. Die bestaat uit een streepjespatroon dat doet denken aan een oud hotelbehang in Frankrijk. Bij iedere SLB is ook een bijpassende handtas te vinden, zodat je compleet gestyled voor de dag kan komen.

Binnenkant, By LouLou handtas, Duifhuizen

De binnenkant van de twee grote vakken

Binnenkant, By LouLou handtas, Duifhuizen

De binnenkant van het middelste vak

Mijn ervaring met de By LouLou handtas

De levering door Duifhuizen was netjes en snel. De tas was verpakt in een doos en beschermd door een stevige plastic zak. Ik vond het een feestje om deze tas uit te mogen pakken. Het is heerlijk dat deze tas gloednieuw is en dat ik de eerste echte gebruiker ben. Alle ritsjes waren netjes beschermd en de tas was opgevuld met papier, waardoor hij zijn model keurig behield. Door de vele vakken kan ik al mijn spulletjes netjes en geordend opbergen.

Shoppen, By LouLou handtas, Duifhuizen

Afgelopen weekend heb ik mijn nieuwe By LouLou handtas meteen meegenomen om te ‘shoppen’ en zo kon ik testen hoe de tas beviel. Ik vond het fijn dat ik mijn spullen gemakkelijk terug kon vinden. Er was ruimte genoeg om alles goed mee te kunnen nemen en het was handig om hem op meerdere manieren te kunnen dragen. Je kunt zien dat het een hele degelijke en stijlvolle tas is. Ik ben er als vrouw en moeder onwijs blij mee! Mocht je nog geen idee hebben wat je je moeder, vrouw of oma wilt geven met Moederdag, dan is dit misschien een leuk idee! Pssst! Bij elke aankoop tussen 29 april en 7 mei 2016 krijg je van Duifhuizen een doosje met chocoladebonbons ‘Speciaal voor mama’.

Winkelen, By LouLou handtas, Duifhuizen

Waar moet jouw perfecte handtas aan voldoen? Heb jij ervaring met een handtas van By LouLou?

(Door verschil in lichtbronnen lijkt de kleur van de tas soms verschillend)
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Duifhuizen

1 Reactie op Het perfecte cadeau: By LouLou handtas

 1. Ik vind het een mooie tas, maar voor mij moet er een lang hengsel aan zitten zodat ik hem over mijn schouder kan dragen.
  [naam] onlangs geplaatst…[laatste bericht]My Profile

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CommentLuv badge